Homosexuell sex novell stora härliga kuk

homosexuell sex novell stora härliga kuk

Vi hörde av rösterna utanför att ungdomarna började samlas, men vi väntade med att öppna dörren till dess lektionen skulle börja. Jag vet inte riktigt hur jag känner mig, sa Katarina. Ledsen och glad samtidigt, och jag känner mig både nervös och förväntansfull, det känns lite som allting på en gång, Jag vet, sa jag.

Det hela började när jag och min fru flyttat ut till sommarstugan på våren. Stugan ligger ca 4 mil från stan och i bland när det är dåligt väder brukar jag sova kvar hemma. En sådan kväll när satt jag och surfade kom jag in på en sexkontaktsida av en slump. Där hittade jag en en man i 60 års åldern boende i en ort jag passerar när jag åker till stugan. Det var en fin kväll, helt stjärnklart på himlen.

Jag låg i gräset med min åriga lillasyster och tittade upp mot stjärnorna. Jag tänkte på hur det skulle vara att vara tjej ett tag, kanske en vecka bara för att få testa på. Undrade hur det känns att få orgasm när man är flicka, och hur det skulle kännas att få en kuk i sig.

Så plötsligt föll en stjärna. Våra sexlekar fortsatte långt in på småtimmarna i Rebeckas föräldrars stora dubbelsäng. Rebecka själv njöt av att få befinna sig i centrum på ett helt annat sätt än tidigare under kvällen.

Hon fick ordentligt med kuk i både fitta och mun och blev även slickad av mig. Hennes kropp skakade av orgasm mer än en gång under den natten. Med tanke på att jag även fick knulla Lisa, mer än en gång, somnade jag helt utmattad.

Trots detta vaknade jag först av alla på lördagmorgonen. Det var en kulen höstlördagkväll på studentkorridoren. Satt och läste inför nästa tenta. I korridoen var det tomt. Av tio korridormedlemmar var vi bara tre som satt och läste för brinnade livet. Resten var ute och festade eller hemma hos de sina. Regnet slog mot fönstret. Lagboken var lika tråkig som vanligt. Träsmaken därbak ganska stor. Alltså läge för att gå ut i kölet och se om någon av de andra var där.

Hade uppfattat att någon gick förbi min halvöppna dörr i korridoren. En regnig morgon, när jag låg i missionärsställning på sängen och gungade fram och tillbaka av min pojkväns hårda stötar, så slog det mig hur mycket roligare det skulle vara att ha sex om man var kille. I vårt sexliv är det han som bestämmer, och jag får oftast ligga på rygg eller stå på alla fyra medan hans kuk åker in och ut i mig i det tempo som behagar honom. Och de få tillfällen som jag får rida honom blir inte långvariga, för då får ju inte han bestämma takten.

I det tillstånd han för tillfället befann sig, ångrade Harry Duncan aldrig för en sekund den företagsamhet som några år tidigare förmått honom att inköpa den obebodda och lagom isolerade ö, som han, med tanke på hurusom densamma skulle exploateras, helt naturligt döpts till Paradisön.

Måns blir allt mer vågad i samtalet med Anton och pratar om hur skönt och spännande det är med anal- och oralsex och sådant. Anton börjar känna sig obekväm i samtalet, som känns allt mer konstigt. Till slut placerar Måns sin hand på Antons ben. Anton blir lite chockad och säger att han nog ska gå och lägga sig.

Måns håller med om att det är en bra idé. Han måste ju som sagt också upp. Anton sveper upp vad han har kvar i sitt glas och skyndar sedan iväg till övervåningen och sovrummet sitt. Måns känner hur enormt kåt han blivit på lilla Anton.

Måns ser sig själv som hetero, fast en liten aning bi-curious. Han har aldrig haft sex med någon av samma kön, men tänder helt klart på små söta tonårskillar som Anton. Speciellt lilla Anton, som är lite sådär feminint söt. Litet näpet ansikte, liten tanig kropp, stora ögon, fylliga rödrosiga läppar och massor av fint, blont hår.

En riktig läckerbit, helt enkelt. Måns har knäppt upp sina byxor och smeker sin stora kuk genom kalsongerna. I brist på rationellt tänkande, pga för mycket alkohol och rejäl brunstighet, bestämmer han sig för att smyga upp till Antons sovrum. Anton hann inte mer än att få av sig allt utom kalsongerna, innan han stupade i säng. Han somnar på knappa 5 minuter och bryr sig inte om att dra på sig något täcke i det varma rummet.

Samtidigt smyger Måns upp för trappan, hela tiden smekandes sin kuk genom alla kläder. Han har bestämt sig. Han vill ha lilla Anton. Eller åtminstone titta lite på honom. Känna lite på honom, medan han själv onanerar. Det är väl oskyldigt? Bara känna och titta lite Då Måns långsamt öppnar dörren till Antons sovrum och kikar in, får han se något han sent skulle glömma. Där ligger Anton, i fosterställning, med endast ett par vita boxerkalsonger, med röda hjärtan, på sig.

Han är så otroligt söt Måns känner hur kuken blivit maximalt erigerad och nu dunkandes mot den trånga jeansgylfen.

Han bara måste få ta och klämma lite på denna oskuldsfulla, söta men ack så syndigt sexiga lilla varelse till pojk, innan han förgås av kåthet! Måns kliver in i rummet och stänger försiktigt dörren bakom sig. Anton sover tungt och märker inget.

Så kliver han snabbt ur sina byxo och drar ner sina kalsonger. Kuken liksom sprätter fram, alldeles kladdig av försats. Måns är mycket nöjd med sin kuk. Den är drygt 20 cm lång och rejält grov, med många tydliga ådror. Den är rak och fin, med ett stort och förhudslöst ollon.

Förhuden har han alltid haft lite problem med och lät sig därför bli omskuren för många herrans år sedan. Han kikar på sin stora, försatskladdiga kuk och låter sedan blicken återgå till lilla Anton, där han så fridfullt sover. Måns går fram till sängen och sätter sig försiktigt på kanten. Fjädrarna gnisslar till, men Anton tar ingen notis. Måns darrar och kallsvettas då han försiktigt höjer handen och låter den smeka Antons fasta, kalsonbeklädda skinka. Det känns underbart - underbart tabu.

Bästa kompisens lilla söta son, som precis blivit byxis. Han kan inte fatta att han gör detta. Handen fortsätter att smeka rumpan en stund till, tills han når kanten på Antons kalsonger. Försiktigt för han in handen innanför kanten och känner den helt lena huden mot fingertopparna.

Kuken sprätter till lite och Måns drar ner Antons kalsonger. Så får han snart se den mest underbara synen någonsin. Den lätt solbrända huden. Anton måste ha solat naken någonstans, konstaterar Måns. Skinkorna är perfekt rundformade och fasta. Inte ett hårstrå, till synes. Måns njuter enormt mycket då han smeker den nakna vänstra skinkan. Han känner hur kuken dunkar då hans hand kommer allt närmare mitten, där skinkan övergår i en skåra.

Måns når Antons rumpskåra och börjar själv att onanera lite långsamt. Det här är bara för mycket! Måns smeker lite i skåran och konstaterar att Anton inte har särskilt mycket hår där heller.

Han för sin egen darrande hand till sin mun och blöter pekfingret i munnen. Nu skall det ske. Måns känner att han är påväg att explodera av spänning, förväntan och åtrå, då han för in sitt pekfinger mellan Antons fasta små skinkor. Han känner den lätt svettiga huden mellan skinkorna. Så når han till sist målet: Han ryser och tvekar en bra stund, innan han låter fingret träffa rätt. Han lägger fingertoppen mitt på Antons lilla, skära och ihopdragna stjärthål.

Kontakten känns som en stark elektrisk stöt i Måns kropp. Han ryser till och måste fortsätta. Han lägger tyngd bakom fingret, känner hur Antons slutmuskel långsamt slappnar av utav trycket och fingret glider in. Anton stönar till och vaknar av den lätt brännande känslan i stjärten. Han kan knappt tro det, men där sitter MÅNS pch pullar honom med ett finger!

Uppenbarligen helt fokuserad, då han inte tycks ha märkt att Anton vaknat. Anton är för chockad för att säga något. Han låtsas fortsätta sova, då Måns för ut fingret igen och trycker in det med mer kraft. Måns pullar ett tag och Anton börjar få stånd, då det börjar kännas rejält skönt i rumpan.

Detta då Måns gång på gång stöter sitt finger mot Antons prostata. Snart försvinner fingret och Anton stönar till igen - av besvikelse denna gång. Det var ju så skönt! Men så är fingret snart där igen, tillsammans med ett till finger. Anton stönar till och försöker slappna av, då det återigen bränner lite då de två fingrarna forcerar hans slutmuskel samtidigt. Antons ovana muskel försöker förhindra intrånget och krampar för att stöta ut Måns fingrar. Men Måns har för mycket kraft bakom fingrarna och motstår lätt Antons stjärthåls hjälplösa kamp.

De tränger in till Antons prostata igen. Denna gång stönar Anton till högt och Måns reagerar. De möter varandras blick. Måns har ett härjat och frågande uttryck i ögonen. Men återgår till att fokusera på Antons stjärt, då Anton inte säger något, utan bara stirrar på Måns och stönar av välbehag, för att liksom visa att Måns ska fortsätta och inte fly ut ur rummet i panik.

Måns drar dock snabbt ut fingrarna ur Antons varma lilla ändtarm och går med snabba och smygande steg ut ur rummet. Anton suckar besviket till men hinner få en skymt av Måns stora, erigerade penis. Anton ligger kvar alldeles förvirrad över vad som hänt.

Måns skyndar genom övervåningen till toaletten. Bryr sig inte om att han skulle kunna bli upptäckt av Antons föräldrar. Han är alldeles för kåt. För att inte tala om berusad.

Väl inne på toaletten hittar han en flaska hudkräm. Han smyger snabbt tillbaka till Antons rum. Nu ska det ske. Nu ska han äntligen "erövra" den där oskuldsfulla men ändå syndigt sexiga lilla pojken.

Anton har lagt sig på rygg och möter Måns blick, då Måns är på väg tillbaka till sängen. Ingen av dem säger ett ord, då Måns tar plats hos Anton och skjuter isär dennes smala, nästan helt släta ben. Anton har tagit av sig kalsongerna helt och Måns ser den lilla styva pojkpitten, alldels kladdig av försats, som även kladdat ner Antons söta, platta mage.

En helt underbar syn Måns klickar ut lite salva i handen och smörjer in sina två fingrar, som tidigare var inuti Anton. Han för dem åter på plats på Antons lilla stjärthål och trycker till. Likt på kommando, slappnar Antons slutmuskel av vid trycket och släpper villigt in Måns fingrar. Anton har uppenbarligen redan vant sig vid att bli penetrerad, då slutmuskeln är helt avslapnad och gör ingen antydan till motstånd.

Måns greppar tag om Antons lilla, blötkladdiga snopp och runkar honom lite lätt, medan han fortsätter med pullandet. Anton stönar och vrider på sig om vartannat. Det är så otroligt skönt med denna "dubbla" njutning. Fingrar som smeker hans prostata och en hand som smekar hans lilla pojksnopp!

Snart drar dock Måns ut fingrarna igen och för bort handen från Antons kuk. Måns försvinner snabbt från sängen och tar upp ett litet paket med en kondom ur sina byxor, som ligger på golvet.

Han brukar alltid ha kondom med sig på helgerna, då han brukar gå på krogen för att hitta passande engångsligg. Nu kommer kådisen väl till pass, tillsammans med en kille, för första gången. En ung, söt liten oskuldsfull kille! Måns går tillbaka till sängen där Anton nu ligger och smeker sig själv. Den lilla söta pojken ligger och onanerar. Helt skamlöst inför denna mycket äldre man. Måns drar några runkdrag på sin egna stora, svullna kuk och trär därefter vant på kondomen. Dock med darrig hand, vilket inte hör till vanligheten.

Allt går så vant och lätt till med kvinnor. Men det är uppenbarligen en helt annan grej att sätta på en liten oskuldskille! Mycket mer spännande, Måns går fram till Anton och sätter sig på sängen, mellan Antons brett särade ben. Anton ligger där, redo att bli tagen, och blickar mot Måns stora stånd. Han blir orolig, lite äcklad han är ju inte gay och har aldrig någonsin fantiserat om att göra sånt här med en man och enormt kåt! Måns tar tag i sin stora kuk och gnider den upp och ned mot Antons rumpa.

Anton för ned sina båda händer och särar på sina små, fasta skinkor. Nu är det dags. Det vet de båda. Måns tar en klick handkräm och smetar in sin kuk innan han placerar ollonet mot Antons nu lätt rödrosiga stjärthål.

Måns lägger tyngd bakom ollonet. Slutmuskeln slappnar vant av. Den är ju redan ganska avslappnad och uttöjd efter allt pullande. Men denna gång är det ju något mycket större och grövre som ska in. Det bränner och spänner ordentligt i Antons rumpa. Det känns som att hela hans rumpa håller på att spricka upp då Måns stora kuk plöjer sig in genom den kämpande slutmuskeln, som gör allt för att hålla den allt för stora snoppen ute.

Vare sig Anton eller hans stjärthål är det minsta avslappnade nu. Slutmuskeln får spasmer för att försöka tvinga ut kuken. Men Måns är målmedveten och tvingar sig förbi både den yttre och inre slutmuskulaturen.

Så helt plötsligt är han så långt inne han kan komma och stöter med ollonet mot Antons tarmvägg. Anton ryser till av både smärta, obehag och vällust, då Måns låter kuken vila inne i Anton. Snart slappnar Antons muskulatur av igen, vilket Måns känner då Antons muskel upphört med att rytmiskt krampa om hans kuk. Den kramar istället om kuken med ett jämnt och konstant tryck.

Måns drar kuken utåt och stöter in den så långt det går igen. Han upprepar rörelsen och Anton jämrar sig varje gång ollonet stöter mot tarmäggen. Måns stöter och stöter. Anton stönar och gnyr så högt att man skulle kunna tro att han ligger och föder inne på sitt pojkrum. Ett under att hans föräldrar inte vaknar Efter ca 5 minuters intensivt samlag drar sig Måns ur och får den underbara synen av Antons helt öppna stjärthål, då ollonet till sist sprätter ut i det fria.

Hålet förstoras upp lite då det grova ollonet töjer ut det ytterligare, för att sedan gå ihop lite då kuken helt lämnar stjärten. Hålet förblir dock vidöppet och gapar mot Måns, lätt pulserande. Måns reflekterar inte allt för mycket över det, men förstår ändå att det måste varit en ordentlig chock för Anton och hans lilla rumpa.

. Massage on sex escort homo 69

ESKORT HALMSTAD SVENSKA ESCORTER HOMO GÖTEBORG

LANA PUSSY SEX GAY NOVELL

Jonnys kuk är tung, rakad, tydliga ådror, minst 22×16 helt enkelt en riktig drömkuk på alla vis med fast skön pung! Den var varm, mjuk som sammet och smaken var helt ny. Jag slickade runt ollonet och började njuta av det. Bibbi kollade in mig och bad mig kyssa kuken. Jag kysste skaftet, pungen, ollonet i mjuka blöta, långsamma kyssar. Sug honom sa Bibbi och jag öppnade min mun. Sakta förde hon in en stor, stark, ådrig kuk i min mun och jag bara tog emot!

Jag började suga honom så djupt jag kunde och kände hur min hals öppnade sig så att jag fick ner mer! OJ, du är ju duktig sa Bibbi och tryckte ner mitt huvud över Jonny´s kuk till mina tårar rann och jag inte fick luft. Jag sög äntligen kuk själv och det var en underbart förbjuden känsla!

Jag sög honom i djupa stötar och han sprutade hela sin sats rakt över mitt ansikte och mun. Jag har aldrig varit så kåt och när hans sperma fyllde min mun gick det för mig i byxorna som jag inte ens fått av mig! Resten av natten var helt underbar och vårt sexliv har fått ett otroligt lyft.

Vi ses flera gånger i månaden nu och vi njuter av alla varianter två män och en kvinna kan komma på. Vi sncakar om våra äventyr när vi har sex själv och fantiserar ihop nya spännande situationer vi vill prova. Bibbi älskar min lilla hobby! Skriv gärna mer och längre nästa gång. Har du mer att berätta, så vill åtminstånde jag få läsa det. Jag hade velat vara han.

Trist att en bs-man inte kan suga kuk så ofta han vill. Det verkar så hemligt hela tiden. Själv slickade jag förut fitta, men suger idag endast kuk. Epost krävs inte, kommer inte visas.

Svenska sexnoveller — erotiska noveller Skicka in sexnovell — Läs sexnoveller — Betygsätt sexnoveller Skicka in sexnovell Om. Första gången jag sög kuk av sexnoveller erotik , första gången , gay , sex , sexnoveller , trekant. Rösta på Första gången jag sög kuk:. Han har ljus, blek hud och nu på sommaren en massa fräknar på näsan och kinderna. Hans ansikte är, likt hans kropp, litet och näpet.

Med fylliga rödrosiga läppar och ett par stora, klarblå ögon. En riktig sötis, helt enkelt. Han har ett stadigt gäng med kompisar från skolan och en söt liten flickvän. Han är dock fortfarande oskuld. Denna kvava sommarlovsdag åska i luften? Det är idag Anton fyller På förmiddagen firades han av sin familj med tårta på sängen. Därefter drog han hem till sin bästa kompis, Linus. Väl hos Linus träffade han hela kompisgänget. Linus förstås , Kristian, Anders, Carl och Mirja. Eftersom det är molnigt ute denna dag, bestämmer sig gänget för att spela några rundor Mariokart och New Super Mario Brothers, på Linus Wii.

De spelar till framåt tiden, då de bestämmer sig för att ändå gå ut och lira lite fotboll. Mirja, som annars aktivt spelar som hokeymålvakt, får bli oberoende målvakt nu också, då de bara har ett mål på den lilla gräsplanen. Men det går fint och Anton får gå hem lätt svettig, hungrig och med ett par färska skrapsår, då det blir kväll och gänget bryter upp pga en regnskur. Han får, till sin förvåning, ett massivt hurrande till svar. Det visar sig att släkt och vänner till familjen kommit på besök, för att fira Antons dag.

Sången avslutas snart och Anton står där och rodnar, utan att veta vad han skall säga eller vart han skall fästa blicken. Men han lyckas pressa fram ett "tack" i alla fall. Sedan går allesammans ut i köket för att avnjuta smörgåstårta tillsammans. Anton, som föredrar vegetarisk kost, till sina föräldrars förtret, gillar inte direkt den sliskiga tårtan, full av skinka och annat slisk. Efter att alla fått i sig maten och lite gräddtårta till efterrätt, börjar de flesta gästerna att röra på sig.

Det är ju snart måndag. Pappa Fredrik, mamma Agneta och Måns, går dock ut i vardagsrummet efter att övriga gäster begett sig hem. Där vankas groggar och öl i massor. Anton går in på sitt rum för att slappna av och lira lite Zelda på sin gamla Gamecube. Timmarna går och klockan närmar sig midnatt. Anton hör hur morsan och farsan släpar sig in på sitt sovrum. Han känner sig lite ensam och bestämmer sig för att gå till vardagsrummet för att se om Måns är kvar.

Anton smyger ner för trappen och går in i vardagsrummet. Jodå, där är Måns. Anton har aldrig varit intresserad av killar, men tycker ändå att Måns ser rätt bra ut, med tanke på att han närmar sig Vältränad och med allt hår på huvudet kvar. Anton skulle ha gissat på att han är kanske 32, om det inte vore för att han vet om den verkliga åldern. Måns är i full färd med att bädda soffan. Ska du stanna här inatt? Men ska du redan lägga dig? Ska ju upp till jobbet imorgon och behöver sova ruset av mig.

Måns jobbade för några år sedan på farsans kontor. Det var därigenom de blev vänner. Måns bytte dock sedan jobb till snickare, då han är väldigt händig och till skillnad från Antons pappa, även i väldigt gott fysiskt skick. Måns hjälpte förra året till med att göra den stora utbyggnaden på Anton och hans familjs hus, vilket för Måns närmare familjen rent vänskapligt.

Han hänger hos dem titt som tätt, då han inte haft en kvinna på flera år. Så han uppskattar uppenbarligen sällskapet, även om han i vanliga fall spenderar lördagar och söndagar på krogen och raggar. Eftersom han blivit rätt god vän med Anton, genom diverse fisketurer och annat som Antons egen farsa varken har tid eller lust med.

Anton sätter sig bredvid Måns och de börjar kallprata lite om Antons nya ålder, om skolan, Måns jobb osv. Efter en stund häller Måns upp ytterligare en stadig sup åt sig själv. Anton känner sig sugen och nyfiken på detta. Måns låtsas vara fundersam. Men du är faktiskt stor nog att dricka rent nu.

Så tar Måns ett litet grogg-glas och fyller det till bredden med whisky. Anton tar sats och får i sig en klunk. Det smakar riktigt illa. En rökig, äcklig smak och en starkt brännande känsla i halsen. Han hostar till och Måns skrattar. Anton svarar inte, men lyckas få i sig resten av glaset och Måns fyller på.

De båda dricker upp resterande sprit i flaskan och Anton, som aldrig varit riktigt full tidigare, har svårt att ens sitta upp ordentligt. Stämningen har nu lättat ordentligt och Antons blyghet försvunnit. För att inte tala om Måns hämningar. Samtalet kommer in på sex. Jag hörde att du fixat dig en liten flickvän jag. Vi är fortfarande mest kompisar. Så du är fortfarande oskuld, antar jag?

Måns blir allt mer vågad i samtalet med Anton och pratar om hur skönt och spännande det är med anal- och oralsex och sådant. Anton börjar känna sig obekväm i samtalet, som känns allt mer konstigt. Till slut placerar Måns sin hand på Antons ben. Anton blir lite chockad och säger att han nog ska gå och lägga sig.

Måns håller med om att det är en bra idé. Han måste ju som sagt också upp. Anton sveper upp vad han har kvar i sitt glas och skyndar sedan iväg till övervåningen och sovrummet sitt. Måns känner hur enormt kåt han blivit på lilla Anton. Måns ser sig själv som hetero, fast en liten aning bi-curious.

Han har aldrig haft sex med någon av samma kön, men tänder helt klart på små söta tonårskillar som Anton. Speciellt lilla Anton, som är lite sådär feminint söt. Litet näpet ansikte, liten tanig kropp, stora ögon, fylliga rödrosiga läppar och massor av fint, blont hår. En riktig läckerbit, helt enkelt. Måns har knäppt upp sina byxor och smeker sin stora kuk genom kalsongerna.

I brist på rationellt tänkande, pga för mycket alkohol och rejäl brunstighet, bestämmer han sig för att smyga upp till Antons sovrum.

Anton hann inte mer än att få av sig allt utom kalsongerna, innan han stupade i säng. Han somnar på knappa 5 minuter och bryr sig inte om att dra på sig något täcke i det varma rummet. Samtidigt smyger Måns upp för trappan, hela tiden smekandes sin kuk genom alla kläder. Han har bestämt sig. Han vill ha lilla Anton. Eller åtminstone titta lite på honom.

Känna lite på honom, medan han själv onanerar. Det är väl oskyldigt? Bara känna och titta lite Då Måns långsamt öppnar dörren till Antons sovrum och kikar in, får han se något han sent skulle glömma. Där ligger Anton, i fosterställning, med endast ett par vita boxerkalsonger, med röda hjärtan, på sig. Han är så otroligt söt Måns känner hur kuken blivit maximalt erigerad och nu dunkandes mot den trånga jeansgylfen.

Han bara måste få ta och klämma lite på denna oskuldsfulla, söta men ack så syndigt sexiga lilla varelse till pojk, innan han förgås av kåthet! Måns kliver in i rummet och stänger försiktigt dörren bakom sig. Anton sover tungt och märker inget. Så kliver han snabbt ur sina byxo och drar ner sina kalsonger. Kuken liksom sprätter fram, alldeles kladdig av försats. Måns är mycket nöjd med sin kuk.

Den är drygt 20 cm lång och rejält grov, med många tydliga ådror. Den är rak och fin, med ett stort och förhudslöst ollon. Förhuden har han alltid haft lite problem med och lät sig därför bli omskuren för många herrans år sedan. Han kikar på sin stora, försatskladdiga kuk och låter sedan blicken återgå till lilla Anton, där han så fridfullt sover. Måns går fram till sängen och sätter sig försiktigt på kanten.

Fjädrarna gnisslar till, men Anton tar ingen notis. Måns darrar och kallsvettas då han försiktigt höjer handen och låter den smeka Antons fasta, kalsonbeklädda skinka. Det känns underbart - underbart tabu. Bästa kompisens lilla söta son, som precis blivit byxis. Han kan inte fatta att han gör detta. Handen fortsätter att smeka rumpan en stund till, tills han når kanten på Antons kalsonger. Försiktigt för han in handen innanför kanten och känner den helt lena huden mot fingertopparna.

Kuken sprätter till lite och Måns drar ner Antons kalsonger. Så får han snart se den mest underbara synen någonsin. Den lätt solbrända huden. Anton måste ha solat naken någonstans, konstaterar Måns.

Skinkorna är perfekt rundformade och fasta. Inte ett hårstrå, till synes. Måns njuter enormt mycket då han smeker den nakna vänstra skinkan. Han känner hur kuken dunkar då hans hand kommer allt närmare mitten, där skinkan övergår i en skåra. Måns når Antons rumpskåra och börjar själv att onanera lite långsamt. Det här är bara för mycket! Måns smeker lite i skåran och konstaterar att Anton inte har särskilt mycket hår där heller.

Han för sin egen darrande hand till sin mun och blöter pekfingret i munnen. Nu skall det ske. Måns känner att han är påväg att explodera av spänning, förväntan och åtrå, då han för in sitt pekfinger mellan Antons fasta små skinkor. Han känner den lätt svettiga huden mellan skinkorna. Så når han till sist målet: Han ryser och tvekar en bra stund, innan han låter fingret träffa rätt.

Han lägger fingertoppen mitt på Antons lilla, skära och ihopdragna stjärthål. Kontakten känns som en stark elektrisk stöt i Måns kropp. Han ryser till och måste fortsätta. Han lägger tyngd bakom fingret, känner hur Antons slutmuskel långsamt slappnar av utav trycket och fingret glider in. Anton stönar till och vaknar av den lätt brännande känslan i stjärten. Han kan knappt tro det, men där sitter MÅNS pch pullar honom med ett finger! Uppenbarligen helt fokuserad, då han inte tycks ha märkt att Anton vaknat.

Anton är för chockad för att säga något. Han låtsas fortsätta sova, då Måns för ut fingret igen och trycker in det med mer kraft. Måns pullar ett tag och Anton börjar få stånd, då det börjar kännas rejält skönt i rumpan. Detta då Måns gång på gång stöter sitt finger mot Antons prostata. Snart försvinner fingret och Anton stönar till igen - av besvikelse denna gång.

Det var ju så skönt! Men så är fingret snart där igen, tillsammans med ett till finger. Anton stönar till och försöker slappna av, då det återigen bränner lite då de två fingrarna forcerar hans slutmuskel samtidigt.

Antons ovana muskel försöker förhindra intrånget och krampar för att stöta ut Måns fingrar. Men Måns har för mycket kraft bakom fingrarna och motstår lätt Antons stjärthåls hjälplösa kamp. De tränger in till Antons prostata igen. Denna gång stönar Anton till högt och Måns reagerar.

De möter varandras blick. Måns har ett härjat och frågande uttryck i ögonen. Men återgår till att fokusera på Antons stjärt, då Anton inte säger något, utan bara stirrar på Måns och stönar av välbehag, för att liksom visa att Måns ska fortsätta och inte fly ut ur rummet i panik. Måns drar dock snabbt ut fingrarna ur Antons varma lilla ändtarm och går med snabba och smygande steg ut ur rummet.

De båda dricker upp resterande sprit i flaskan och Anton, som aldrig varit riktigt full tidigare, har svårt att ens sitta upp ordentligt. Efter att alla fått i sig maten och lite gräddtårta till efterrätt, börjar de flesta gästerna att röra på sig. Eftersom det är molnigt ute denna dag, bestämmer sig gänget för att spela några rundor Mariokart och New Super Mario Brothers, på Linus Wii. Anton känner hur kletig han är om munnen och låter nyfiket tungan komma ut och slicka sig om läpparna. Ursprungligen postat av Argentum.